Najväčšia kávová udalosť roka, taký je 1. Ples kávy

NETKY.SK • 25 Február 2020, 09:51 • 2 min
Najväčšia kávová udalosť roka, taký je 1. Ples kávy

Všetci milovníci kávy sa opäť stretli na jednom mieste. Akreditované školiace stredisko pre baristov a nadšencov kávy, Academy of Coffee, zorganizovalo ďalší ročník 1. Plesu kávy, ktorý sa uskutočnil 22. februára 2020 v priestoroch hotela Holiday Inn v Trnave.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Jedinečná udalosť, ktorá spája všetkých milovníkov kvalitného jedla, hudby, tanca a hlavne kávy. Tento ročník bol s magickým dátumom - 22.02.2020. 

 

Plesovú sezónu 2020 zavŕšil JOZEF OKLAMČÁK na 1. PLESE KÁVY v Trnave spolu s členmi zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÝ LEV.

 

Nechýbali ani významné osobnosti ako Oliver Andrásy, Jozef Golonka, Viliam Fischer, Stefan Wimmer, Pavol Harum, Jozef Ivaska, Lubo Virag, Marcela Laiferová, Silvia Šuvadová a Ján Kubiš. 


Celý večer sprevádzal moderátor Štefan Skrúcaný a cieľom plesu bolo spájanie ľudí, krajín i generácii zo sveta kávy a mimo neho.

 

Pestovatelia kávy im okrem hodnotných cien odovzdali najmä vedomosti a skúsenosti, ktoré následne mladé talenty využijú priamo na kávovníkovej plantáži v Brazílii. Ich pobyt na nej je totiž stále hlavnou výhrou spomínanej súťaže.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies