Najskôr český a teraz aj slovenský vojak: Vrátili vyznamenania, NATO je zločinecká organizácia

NETKY.SK • 26 Január 2015, 18:49 • 2 min
Najskôr český a teraz aj slovenský vojak: Vrátili vyznamenania, NATO je zločinecká organizácia

BRATISLAVA – Najskôr český vojak Marek Obrtel požiadal ministra obrany ČR a vládu, aby mu odobrali vyznamenania, ktoré získal vo vojenských operáciách pod hlavičkou NATO. Teraz tak urobil aj Slovák Robert Bačinský, ktorý napísal ministrovi Glváčovi otvorený list.

slovakia

left justify in out

Český lekár Marek Obrtel sa zúčastnil vojenských misií hlavne ako lekár požiadaným o odobratie vyznamenaní, chce vyjadriť nesúhlas so zahraničnou politikou USA najmä voči Rusku a krajinám EÚ.

 

„Pre mňa má podobu bezohľadného, zištného a nenásytného imperializmu, ktorý sa nezastaví pred nikým a ničím. Jeho dôsledkami sú predovšetkým "spálené krajiny" a milióny mŕtvych po celom svete. Príčinou sú mocenské záujmy svetového hegemóna a dnes tiež zúfalá snaha o zabránenie definitívneho krachu amerického impéria (ktorý je však štandardnými prostriedkami neodvratný, čo je pre Európu a ľudstvo tou najväčšou skutočnosťou, avšak tak málo uvádzanou hrozbou)," napísal Obrtel v liste smerovanom ministrovi obrany ČR.

 

img

 

Keďže sa ako vojak priamo zúčastnil operácií pod vedením NATO, dostal sa do kontaktu z miestnymi obyvateľmi, ktorí mu poskytli iné informácie ako dostával od velenia. „Toto všetko mi okrem iných aspektov umožnilo pochopiť a presvedčiť samého seba o úplnej nezmyselnosti a mnohokrát aj ohavnosti počínania NATO a hlavne USA v rámci rady umelo rozpútaných konfliktov, za účelom destabilizácie krajín, ktoré nechceli hrať rolu poslušných bábok a vazalov USA. A súčasťou tejto mašinérie som sa, bohužiaľ, stával i ja,“ dodal Obrtel.

 

Slovenský vojak Robert Bačinský sa Obrtelom nechal inšpirovať a žiada ministra obrany Martina Glváča o odobratie vyznamenaní z vojenských operácií pod hlavičkou NATO v Kosove.

 

img

 

Uvádzame kompletné znenie listu adresovanému Martinovi Glváčovi:

„Vraciam dve spomínané vyznamenania, pretože sa nesmierne hanbím za svoju službu v tej najzločineckejšej a najneľudskejšej organizácii, aká bola kedy založená a pretože sa mi hnusí diktátorská politika USA, ktorú po celom svete pre svoje sebecké záujmy stále intenzívnejšie presadzuje aj pomocou NATO.

 

Áno, som inšpirovaný mojím aj keď hodnostne vyšším kolegom pplk. Marekom Obrtelom. Som presvedčený, že viete o koho ide a v plnej miere súhlasím s jeho názormi, nakoľko sú identické s mojimi. Tým je povedané všetko o mojich dôvodoch a nemusím sa rozpisovať na štyri strany.

 

Pohŕdam Vami – politici SR vrátane prezidenta SR, pretože ste učebnicovým príkladom pokrytectva, nekompetentnosti a neschopnosti a análnej akrobacie. Ste partia súdruhov, ktorí každé štyri roky hodia kockou, aby sa vedelo, kto bude sedieť na ktorom ministerstve. Spolu sa potom opojení mocou a pocitom beztrestnosti budete radiť, ako ešte viac zdreť kožu z vlastných ľudí, ktorí na vás drú a premýšľať o tom koľko vojakov kam poslať, aby ste spoločne s USA a NATO zachránili vesmír pred USA nadiktovanou vymyslenou teroristickou hrozbou.

 

Vy, ktorí sedíte v teplých kanceláriách, v oblekoch a kravatkách, ďaleko od rinčania zbrani potom so zanietením a samozrejme fundovane – pretože všetci ste vojnoví veteráni – rozdávate rady a poučenia a vysvetľujete a …. a trepete, pretože nemáte ani predstavu o tom, ako to ,,tam,, vyzerá. Dávate nepravdivé vyhlásenia, klamete, používate informačné embargá a zatajujete, pretože tak vám to prikázal váš demokratický Veľký brat a mierotvorca – USA. Kto nevidí čo sa v skutočnosti deje to buď nechce vidieť – čo ste v podstate Vy – politici, alebo má žalostne málo informácií.

 

Takže ak naďalej chcete byť pre USA poskokmi a lokajmi, buďte nimi naďalej. V skutočnosti ste pre nich iba bezcenný spotrebný tovar, stádo oviec, ktoré na rozkaz Bieleho domu idu slepo bojovať pre krajšie zajtrajšky nenažratých USA korporácií… Ale pri najbližších ,,záchranných operáciách ,,ochrancu galaxie NATO si ako prví oblečte maskáče, potom do nich navlečte aj svoje manželky, deti a príbuzných, všetkých Vašich blízkych, pán prezident vy ako prvý, keď už chcete mat tie USA základne aj na Slovensku a choďte nám ostatným ukázať, ako vzor samozrejme, ako odhodlane bojovať proti… proti komu to vlastne a za čo???

 

Myslím, že príležitosť sa Vám onedlho naskytne, až Vám – prevzdelaným odborníkom na zahraničnú politiku tá USA a EU financovaná a Vami pán prezident a politikmi SR ticho schvaľovaná genocída páchaná na rusky hovoriacej časti obyvateľstva na východe Ukrajiny konečne vybuchne do tváre.

 

Toto je môj názor a presvedčenie a dôvod, prečo žiadam o odobratie vyznamenaní – je to odpor proti politike USA a vraždeniu miliónov ľudí prostredníctvom NATO, ktorej hrdej členom je aj SR no v prvom rade ospravedlnenie sa, že som kedysi aj ja slúžil pre tuto zločineckú organizáciu.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies