Najdrahšie aplikácie na svete pre iPhony a iPady – 1.časť

NETKY.SK • 18 November 2015, 18:00 • 2 min
Najdrahšie aplikácie na svete pre iPhony a iPady – 1.časť

NEW YORK – Ak si myslíte, že €10 je príliš veľa peňazí za aplikáciu, tak vás ani nenapadne stiahnuť si niektorú z tohto zoznamu.

slovakia

left justify in out

Apple App Store je plná skvelých aplikácií, ktoré sú naozaj lacné alebo úplne zadarmo. Nájdete tam však aj také, za ktoré zaplatíte stovky dolárov. Pri niektorých aplikáciách, ako sú elektronické učebnice alebo nejaké profesionálne nástroje, by bola ich vyššia cena ešte pochopiteľná. Avšak pri niektorých zostáva rozum stáť...


Boffo Fun Time Game Pax 2 - $299,99

Len za necelých 300 dolárov si môžete stiahnuť aplikáciu "Boffo Fun Time Game Pax 2", ktorá vám zabezpečí prístup ku štyrom hrám, vrátane "Clown Bop". V tejto hre môžete udierať do boxovacieho vreca v tvare klauna, takže sa to určite oplatí...

 

img

Perfect Penalty 2012 - $299,99

Niektoré profesionálne a vzdelávacie aplikácie si svoju cenu naozaj zaslúžia, ale je aj veľa takých, ktoré sú obyčajným zdieraním. Podľa recenzií užívateľov, ktorí si stiahli túto hru je to aj prípad "Perfect Penalty 2012." Podľa slov vývojárov to má byť hra s najrealistickejšou grafikou na trhu, avšak podľa hodnotení sa jedná pravdepodobne o najhoršiu hru na trhu.

 

img


Water Globe - $299,99

Aplikácia "Water Globe" je súborom interaktívnych hračiek, ktoré sú u nás známe pod názvom ťažítko. Pomocou tejto aplikácie sa môžete hrať s ťažítkami do nekonečna, vytvoriť v nich sneh alebo zmeniť gravitáciu. Nie sme si istí, prečo si niekto vôbec stiahne túto 300-dolárovú zbytočnosť, keď si môžete kúpiť skutočné ťažítko za oveľa nižšiu cenu.

 

img

TouchChat AAC with WordPower - $299,99

Táto komunikačná aplikácia už patrí do kategórie užitočných a je určená pre ľudí, ktorí majú problémy s používaním ich vlastného prirodzeného hlasu. Konkrétne sa jedná o aplikáciu pre ľudí s autizmom, Downovým syndrómom, ALS, apraxiou a ďalšími chorobami, ktoré majú vplyv na schopnosť človeka hovoriť.

 

img

SafeSession Voice - $299,99

SafeSession Voice je šifrovacia aplikácia, ktorá vám umožní bezpečné VoIP hovory cez internet. Spoločnosť tvrdí, že vaše hovory sú chránené algoritmami na šifrovanie hlasu. Osoba, s ktorou chcete viesť zabezpečenú konverzáciu, musí tiež mať túto aplikáciu nainštalovanú na svojom zariadení. Samozrejme existujú desiatky VoIP aplikácií, ktoré ponúkajú rovnakú vec za zlomok tejto ceny.

 

img

 

Tieto aplikácie naozaj nie sú najlacnejšie, avšak existujú ešte mnohé podstatne drahšie. O ďalších si povieme zajtra...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies