Nadal sa vráti na dvorce už začiatkom februára vo Viňa del Mar

NETKY.SK • 17 Január 2013, 21:05 • 2 min
Nadal sa vráti na dvorce už začiatkom februára vo Viňa del Mar

Nadal sa vráti na dvorce už začiatkom februára vo Viňa del Mar - Tenis Španielsky tenista Rafael Nadal sa po dlhotrvajúcich zdravotných problémoch vráti do súťažného diania už začiatkom februára na antukovom turnaji Chile Open vo Viňa del Mar. Rafael Nada

slovakia

left justify in out

imgŠpanielsky tenista Rafael Nadal sa po dlhotrvajúcich zdravotných problémoch vráti do súťažného diania už začiatkom februára na antukovom turnaji Chile Open vo Viňa del Mar.

"Rafael Nadal, expertmi považovaný za najlepšieho antukára všetkých čias a za jedného z najlepších v tenisovej histórii, potvrdil svoju účasť na Chile Open," cituje agentúra Reuters správu z webovej stránky turnaja.

Bývalá svetová jednotka pauzovala od druhého kola Wimbledonu sedem mesiacov so zranením kolena. Pre vírusové ochorenie žalúdka potom Nadal svoj návrat opäť odložil a nenastúpil na turnajoch v Abu Zabí a Dauhá, ani na úvodnom grandslamovom podujatí sezóny Australian Open.

Turnaj vo Viňa del Mar štartuje 4. februára a Nadal sa na ňom zúčastní prvýkrát, neskôr sa predstaví aj na turnaji Brazil Open v Sao Paulo.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies