Na Záhorí sú dnes viaceré dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 14 Máj 2016, 09:05 • 2 min
Na Záhorí sú dnes viaceré dopravné obmedzenia

SINICA – Polícia upozorňuje na viaceré dnešné dopravné obmedzenia v okresoch Senica a Skalica. Ide o miestne komunikácie a cesty III. triedy v Borskom Mikuláši, Šaštíne Strážach a v Petrovej Vsi.

slovakia

left justify in out

Od 6. do 18. hodiny platí v Borskom Mikuláši pre medzinárodné chodecké preteky Záhorácka dvadsiatka úplná uzávierka cesty č. III/1170 a miestnych komunikácií v centre obce. Obchádzka je vyznačená prenosným dopravným značením po ceste č. II/590 a miestnych komunikáciách.

 

Od 13. do 14. hodiny sa bude konať v Šaštíne Strážach Hasičská púť. Organizovaný sprievod hasičov, vlajkonosičov, hudby a hasičskej techniky v počte odhadom asi 200 účastníkov sa bude pohybovať na cestách III. triedy č. 1140 a 1143 po trase Námestie slobody - Hviezdoslavova ulica – Kláštorné námestie. Počas sprievodu bude premávka riadená príslušníkmi polície a v jednotlivých úsekoch bude cesta na nevyhnutný čas uzatvorená bez vyznačenej obchádzkovej trasy.

 

Do 17. hodiny sa konajú v obci Petrova Ves podujatia Záhorácka veterán rallye a Svätodušný jarmok. Platí úplná uzávierka cesty č. III/1133 v centre obce. Obchádzka je vyznačená prenosným dopravným značením po ceste č. II/590 a miestnych komunikáciách.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies