Na štadióne v Ružomberku budujú turniketový systém

NETKY.SK • 12 Október 2015, 18:25 • 2 min
Na štadióne v Ružomberku budujú turniketový systém

RUŽOMBEROK - Po ukončení prvej fázy rekonštrukcie, ktorou bolo vybudovanie vyhrievanej hlavnej hracej plochy, pokračujú práce na ružomberskom štadióne ďalším krokom.

slovakia

left justify in out

V prebiehajúcej druhej časti prichádzajú na rad stavebné úpravy tribúny a vstupných brán ako aj vybudovanie turniketového systému. "Posledný septembrový deň sme podpísali zmluvu s víťazom verejnej súťaže, týkajúcu sa projektu s názvom ´Stavebné úpravy tribúny a vstupných brán a vybudovanie turniketového systému´. Zhotoviteľovi sme dňa 2. októbra odovzdali stavenisko," citovala oficiálna internetová stránka MFK Ružomberok slová generálneho riaditeľa a predsedu predstavenstva klubu Ľubomíra Golisa.


Po ukončení prác sa na východnú tribúnu presťahuje administratíva a A-mužstvo. Západná tribúna bude slúžiť útvaru mládeže. Pokiaľ pôjde všetko podľa plánov, malo by sa tak stať pred začiatkom jarnej časti tejto sezóny. "Dielo je rozdelené na dve etapy. Prvá v trvaní štyroch mesiacov v sebe zahŕňa urobenie samotnej tribúny, schodov a spevnených plôch. Druhá etapa, ktorá sa začne v prvej polovici roka 2016, sa týka turniketov a vstupných brán. Tam sa odhaduje práca na dva mesiace s tým, aby bolo celé dielo užívania schopné a odovzdané zo strany zhotoviteľa do 30. júna 2016," doplnil ďalšie informácie Ľ. Golis.


Klub MFK Ružomberok zaručuje návštevníkom východnej tribúny, že priebeh prác žiadnym negatívnym spôsobom neovplyvní ich pohodlie oproti doterajšiemu stavu počas domácich stretnutí.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies