Na štadióne Slovácka kladú pred ME do 21 rokov nový trávnik

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 14:30 • 2 min
Na štadióne Slovácka kladú pred ME do 21 rokov nový trávnik

UHERSKÉ HRADIŠTĚ 24. marca (SITA) - Futbalový štadión v českom meste Uherské Hradiště dostane zanedlho nový trávnik.

slovakia

left justify in out

Domovský stánok účastníka Synot ligy 1. FC Slovácko je totiž jedným zo štadiónov, na ktorom sa uskutočnia majstrovstvá Európy hráčov do 21 rokov v Česku (17. - 30. júna). Rekonštrukčné práce, ktoré sa začali po sobotňajšom ligovom zápase s Českými Budějovicami, potrvajú približne mesiac.

Doterajšiu hraciu plochu položili ešte pred dvanástimi rokmi. "Patrila k najstarším a zároveň k najhorším v lige. Chýbali nám finančné prostriedky na to, aby sme ju vymenili už skôr," vyhlásil riaditeľ klubu Vladimír Krejčí. 

 

Počas šampionátu sa na Štadióne Miroslava Valentu s kapacitou viac ako 8-tisíc miest odohrajú tri stretnutia základnej B-skupiny (Anglicko - Portugalsko, Taliansko - Portugalsko a Portugalsko - Švédsko). Ako viedol web Českej televízie, ak by Anglicko postúpilo do semifinále, v Uherskom Hradišti by uskutočnil 28. júna aj dodatočný duel tretích mužstiev zo skupín o postup na olympijský turnaj do brazílskeho Ria de Janeiro. Anglicko nemôže postúpiť na OH 2016, keďže tamojší športovci budú štartovať pod hlavičkou Veľkej Británie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies