Na Slovensku prebieha Aliančný týždeň modlitieb, témou je Niesť hojné ovocie

NETKY.SK • 8 Január 2024, 07:04 • 2 min
Na Slovensku prebieha Aliančný týždeň modlitieb, témou je Niesť hojné ovocie

Organizátorom je Slovenská evanjelická aliancia, spoločenstvo kresťanov, ktorí uznávajú zjavenie trojjedinného Boha v spisoch Starej a Novej zmluvy a pridávajú sa k viere v evanjelium, ktoré je v nich vyjadrené.

slovakia

left justify in out

V nedeľu 7. januára 2024 začal na Slovensku Aliančný týždeň modlitieb, uvádza www.easr.sk. Modlitebnú týždennú kampaň organizuje Slovenská evanjelická aliancia (SEA).

"Milí bratia kazatelia, pastori, v tomto roku by sme vás znovu chceli pozvať k spoločným modlitbám v rámci Aliančného modlitebného týždňa v termíne 7.1. - 14.1. 2024. Témou tohtoročných modlitieb bude výzva Niesť hojné ovocie", informuje správa.

Ako uvádzajú organizátori v predstavení, Ježiš nás ako občanov Božieho kráľovstva pozýva do hlbšieho chápania spasenia. Božia láska a vernosť sa týkajú každej časti nášho každodenného života! Ale ako to má vlastne v skutočnosti vyzerať?

"Tento týždeň budeme objavovať a modliť sa za tie oblasti nášho každodenného života, kde sa „skutočný život“ a Božie večné kráľovstvo stretávajú. Každý deň predstavíme rôzne spôsoby, ako môžeme v svojom živote vidieť Božie pôsobenie. Prajeme vám požehnané spoločenstvo na modlitbách." uvádza pozvánka                                                                                                                     

SEA je združením kresťanov, cirkevných zborov, ako aj organizácií, skupín a hnutí, ktorí súhlasia s vieroučným vyznaním organizácie. Chce byť  platformou pre spoluprácu, koordinovať a uskutočňovať prípravu ako aj usporiadanie modlitebných, evanjelizačných, vzdelávacích a dobročinných akcií. Za tým účelom vydáva literatúru a iné podporné vzdelávacie materiály.

   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj/Foto: SEA. (www.easr.sk)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies