Jedy, tajné šifry a sex: Spycraft odhaľuje techniky špiónov

NETKY.SK • 24 November 2021, 11:58 • 2 min
Jedy, tajné šifry a sex: Spycraft odhaľuje techniky špiónov

V prípade, že si fanúšikom tajomstiev, šifier a bondovky ti nikdy neboli cudzie, potom si určite nenechaj ujsť nový seriál Spycraft z produkcie Netflixu, ktorý ako prvý v našich končinách zaviedlo TV Spektrum.

slovakia

left justify in out

Osem častí ťa prevedie svetom skutočných špiónov, uvidíš špionážne techniky, rôzne špecializácie a ešte rôznejšie prípady. Rozhovory so skutočnými agentmi sú len zlatým klinčekom. Seriál v podstate nenechá ani na chvíľu vydýchnuť tvojej zvedaosti.



Spycraft (Umenie špionáže) prináša divákom náhľad zo zákulisia práce špiónov od čias I. svetovej vojny až po dnešný svet presne tak, ako ho poznáme. Kombinácia zaujímavých rozhovorov s odborníkmi, rekonštrukcie udalostí a archívných záberov spravia z tohto seriálu skutočnú slasť pre milovníkov tajomstiev.

 

obrazok


Seriál sa v každej z ôsmich epizód zameriava na úplne inú oblasť špionáže. Na začiatok uvidíme špičkovú techniku, ku ktorej neodmysliteľne patria odposluchy. Druhá časť prináša so sebou kontrolu všetkého, čo budeš chcieť vložiť do úst. Ocitneš sa vo svete smrtiacich jedov.

 

imgimg

 

Veľa špionážných akcií má len jeden jediný cieľ, a to zneškodniť protivníka čo najmenej nápadným spôsobom. Ďalšia epizóda tak trochu nadväzuje, pretože sex, alebo stačí len jeho prísľub, sa dajú využiť naozaj v rôznych situáciách

 

img

Najznámejšou špiónkou svojej doby bola exotická a charizmatická tanečnica Mata Hari, a preto nechýba ani v tomto dokumente.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies