Na Slovensku odštartoval online vzdelávací projekt o triedení odpadu

NETKY.SK • 19 Február 2018, 11:29 • 2 min
Na Slovensku odštartoval online vzdelávací projekt o triedení odpadu

BRATISLAVA - Ako minimalizovať tvorbu odpadu aj to, ako správne triediť a kompostovať, sa Slováci môžu dozvedieť v novom online vzdelávacom projekte.

slovakia

left justify in out

Na stránke triedime.sk budú počas 13 týždňov pripravené témy, vďaka ktorým sa účastníci naučia, ako prispieť k ochrane životného prostredia. Po naštudovaní každej témy účastníkov čaká krátky test. Spomedzi tých, ktorí ho vyplnia, budú každý týždeň vyžrebovaní traja výhercovia. Po skončení projektu, 18. mája, budú vylosovaní výhercovia tabletu, fitnes náramku a slúchadiel. Okrem toho každý, kto vzdelávaním prejde, získa certifikát.

 

"S predchádzajúcimi online vzdelávacími projektmi máme výborné skúsenosti, zapojili sa do nich tisícky účastníkov a tešíme sa, že čoraz viac ľudí sa zaujíma o triedenie odpadu," konštatuje Katarína Kretter z oddelenia komunikácie organizácie zodpovednosti výrobcov Envi-Pak, ktorá súťaž organizuje.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies