Na rakúsky festival Nova Rock príde aj Fatboy Slim

NETKY.SK • 24 November 2016, 09:26 • 2 min
Na rakúsky festival Nova Rock príde aj Fatboy Slim

BRATISLAVA - Na festivale Nova Rock vystúpi aj anglický dídžej a producent Fatboy Slim. Do zoznamu potvrdených interpretov najnovšie pribudli aj Slayer, Five Finger Death Punch, Rag'n'Bone Man, A Day To Remember, Sabaton, Epica, Wakrat, Sleeping with Sirens, Dawa, Four Year Strong a Black Inhale.

slovakia

left justify in out

Headlinermi podujatia, ktoré sa uskutoční 14. až 17. júna v areáli Pannonia Fields pri rakúskej obci Nickelsdorf, budú americké kapely Green Day, System Of A Down, Linkin Park a Blink-182. Okrem nich už skôr potvrdili účasť tiež Prophets Of Rage, David Hasselhoff, Rancid, In Flames, Broilers, Me First And The Gimme Gimmes, Hatebreed, SSIO, Eskimo Callboy, Jamaram, Beginner, Simple Plan, Airbourne, 187 Strassenbande, Architects, Of Mice & Men, Danko Jones, Pierce the Veil, Suicide Silence, Feine Sahne Fischfilet, The Dillinger Escape Plan, DevilDriver a Avatar.

 

 

Päťdesiattriročný Fatboy Slim, vlastným menom Norman Quentin Cook, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1979, pričom spočiatku pôsobil v skupinách ako The Housemartins alebo Pizzaman. Ako Fatboy Slim debutoval v roku 1996 albumom Better Living Through Chemistry, na ktorý nadviazal úspešnou štúdiovkou You've Come A Long Way, Baby (1998). Nahrávka obsahujúca single ako The Rockafeller Skank, Gangster Trippin, Praise You alebo Right Here, Right Now, sa umiestnila na prvej priečke britského albumového rebríčka. Nasledovali štúdiovky Halfway Between The Gutter And The Stars (2000), Palookaville (2004) a Here Lies Love (2010), ktorej spoluautorom je David Byrne. Na konte má Grammy či Ivor Novello Award za výnimočný prínos britskej hudbe.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies