Na prvom ročníku Turiec Festu vystúpia skupiny Iné Kafe aj Kabát Revival

NETKY.SK • 31 Máj 2015, 13:39 • 2 min
Na prvom ročníku Turiec Festu vystúpia skupiny Iné Kafe aj Kabát Revival

SUČANY - Ťahákom prvého ročníka festivalu Turiec Fest budú v sobotu 13. júna v Sučanoch vystúpenia skupín Iné Kafe, Heľenine oči, Arzén či Konflikt.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informoval jeden z jeho organizátorov Matej Matuška.

 

"Turiec Fest bude v Turci prvá udalosť takejto veľkosti s kapacitou viac ako 2000 ľudí. Na starom futbalovom ihrisku v Sučanoch sa návštevníci festivalu môžu tešiť aj na formácie Kabát Revival, Bank of Joe, Fest Dobre, Eufory a Caliber X. Okrem hudobného programu sa návštevníci budú môcť zapojiť do súťaží o lákavé ceny," uviedol Matuška.

 

Organizátori festivalu sa podľa neho snažia vyhovieť aj ľuďom z iných regiónov, ktorí majú záujem prísť a podporiť rockovú hudobnú scénu. "Návštevníkom chceme čo najviac vyhovieť. Preto sme v spolupráci so Železničnou spoločnosťou Slovensko dohodli špeciálne rýchliky, ktoré budú v deň festivalu zastavovať aj v Sučanoch," doplnil Matuška s tým, že po skončení festivalu bude zabezpečená doprava do Vrútok, kde môžu návštevníci nastúpiť na rýchliky do Bratislavy a Košíc.

 

Doplnil, že predaj vstupeniek je v sieti Ticketportal, pričom obyvatelia Sučian majú zľavu a deti do šesť rokov vstup zadarmo.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies