Polícia prosí o pomoc pri pátraní. Akú úlohu v ňom zohráva Mickey Mouse?

NETKY.SK • 27 Júl 2022, 14:49 • 2 min
Polícia prosí o pomoc pri pátraní. Akú úlohu v ňom zohráva Mickey Mouse?

BRATISLAVA - V článku nájdete aj fotografiu zlodejov.

slovakia

left justify in out

Policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava IV sa obracajú na verejnosť v súvislosti s objasňovaním prečinu krádeže, ku ktorému malo dôjsť v čase od 04.30 hod do 05.30 hod dňa 05. 07. 2022 v priestoroch čerpacej stanice na Karloveskej ulici v Bratislave.

 

Podľa doposiaľ zistených informácií malo ku krádeži dôjsť tak, že neznámy páchateľ nezisteným spôsobom odcudzil v priestoroch čerpacej stanice z čiernej peňaženky s logom Mickey Mouse hotovosť vo výške 285 €.

 

Prečítajte si aj: V Trenčianskych Bohuslaviciach vypukne v piatok Žákovic Open, brány festivalu sa otvárajú o 15:00!

 

img

 

V tejto súvislosti pátrame po totožnosti osôb na priložených fotografiách. Tieto osoby by svojimi vedomosťami mohli napomôcť pri objasňovaní skutku. V prípade akýchkoľvek informácií súvisiacich s týmto prípadom nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj," napísali policajti na sociálnej sieti. 

 

img

 

Zo sveta: Čína varuje Ameriku: „ Ak urobíte toto, očakávajte vojenský zásah!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona