Na portáli ludialudom.sk počas sviatkov možno pomôcť aj rozprávkou

NETKY.SK • 21 December 2013, 15:46 • 2 min
Na portáli ludialudom.sk počas sviatkov možno pomôcť aj rozprávkou

BRATISLAVA - Pod každým príbehom autor zverejní aj venovanie svojho príbehu, pričom adresáta či viacerých adresátov si vyberie na základe príbehov chorých, postihnutých či chudobných detí.

slovakia

left justify in out

Na darcovskom portáli ludialudom.sk možno počas Vianoc pomôcť deťom v núdzi prostredníctvom rozprávky. V rámci projektu Daruj rozprávku na Vianoce je medzi blogmi vytvorená špeciálna sekcia, do ktorej môže ktokoľvek prispieť rozprávkovým príbehom alebo básňou a venovať ju jednému z detí, ktorých neľahké osudy prezentuje portál ludialudom.sk

Od 20. decembra až do 6. januára budú na portáli každý deň uverejnené nové rozprávky. Vítané sú príspevky profesionálov i amatérov. "Chceme osloviť každého nádejného autora. Mamičky či oteckov, ktorí každý večer pred spaním spolu so svojimi deťmi unikajú do sveta fantázie i tých, ktorí si spomenú na rozprávky, ktoré sami ako deti počúvali," uviedla manažérka nového projektu Daruj rozprávku na Vianoce Lucia Gregorová. "Nehľadíme na kvalitu, dôležité je, aby naše diela pomáhali," dodala.

Pod každým príbehom autor zverejní aj venovanie svojho príbehu, pričom adresáta či viacerých adresátov si vyberie na základe príbehov chorých, postihnutých či chudobných detí. Venovaním upozorní na možnosť podporiť výzvu žiadateľa o podporu. Ako pripomína šéf projektu ludialudom.sk Roland Kyška, takúto možnosť majú už druhý rok autori blogov na portáli. "Podľa našich zistení tretina čitateľov blogov klikne na darcovský portál s uvedenými výzvami," uviedol Kyška.

Rozprávkový príbeh možno poslať na adresu rozpravky@ludialudom.sk. Druhou možnosťou je zaregistrovať sa na portáli ludialudom.sk a príbeh nahrať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies