Na One Day Jazz Festivale 2015 vystúpi Achinoam Nini

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 18:47 • 2 min
Na One Day Jazz Festivale 2015 vystúpi Achinoam Nini

BRATISLAVA - Na desiatom ročníku One Day Jazz Festivalu vystúpi izraelská speváčka Achinoam Nini známa ako Noa. Informovali o tom organizátori podujatia, ktoré pri príležitosti jubilea potrvá dva dni. Festival sa tak uskutoční 21. a 22. mája v bratislavskom Istropolise.

slovakia

left justify in out

„Som rád, že Noa prijala naše pozvanie. Poznám ju dlho, ešte od času, keď vydala album, na ktorom spolupracovala s Patom Methenym. Tým si vytvorila fanúšikovskú základňu aj na Slovensku. Odvtedy je mojím snom vidieť ju naživo,“ uviedol v tlačovej správe riaditeľ festivalu Martin Valihora. 

 

Na festivale vystúpia aj americkí gitaristi Ron Affif a Wayne Krantz, slovenská formácia Cha bud či basgitarista Juraj Griglák, ktorý sa predstaví s kapelou Marcusa Millera a bubeníkom Poogiem Bellom. Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na koncert islandskej kapely Mezzoforte, s ktorou si počas večera zahrá Martin Valihora. Ako uviedli organizátori, do programu podujatia pribudnú ďalšie mená. Vstupenky na festival sú v predaji v sieti Ticketportal. 

 

Noa, vlastným menom Achinoam Nini, má na konte 15 albumov. Preslávila sa aj spoluprácami s hviezdami ako Sting, Stevie Wonder či Quincy Jones. Dlhodobo sa venuje boju za mierový dialóg medzi Izraelom a Palestínou a je držiteľkou množstva medzinárodných mierových a filantropických ocenení. 
Informácie pochádzajú od Adriány Čahojovej z agentúry Soul For Show. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies