Yael vydáva nový song Neverím. Klip si natočil v Chorvátsku úplne sám!

NETKY.SK • 14 Jún 2022, 09:44 • 2 min
Yael vydáva nový song Neverím. Klip si natočil v Chorvátsku úplne sám!

Nový chytľavý song vydáva krátko po úspešnom súboji vo Fight Night Challenge, v ktorom vyhral zápas proti svojmu oponentovi Janymu Landlovi.

slovakia

left justify in out

 

Skladba Neverím bola promovaná každý deň počas dvoch týždňov prostredníctvom krátkeho útržku, ktorý už na prvé počutie príjemne prekvapil. Očakávaný výsledok je naozaj výborný a mladý interpret opäť potvrdzuje svoj talent a dokazuje svoju šikovnosť, vďaka ktorej sa mnohí fanúšikovia môžu tešiť na nový letný hit.

 

img

 

Ako býva v materskom vydavateľstve Illuminate zvykom, skladba vychádza rovno aj s videoklipom, ktorý si však tentoraz interpret natočil úplne sám. Videoklip je koncepčne jednoduchý, zachytáva príjemne prostredie prímorského mesta a krásne dopĺňa atmosféru skladby Neverím.

 

 

 

V najbližších dňoch uvidíate Yaela na koncertoch v Bardejove, Záhorskej Bystrici, v Nových Zámkoch a mnohých ďalších mestách. Tešiť sa môžu aj fanúšikovia zo susednej Českej republiky, v ktorej Yael vystúpi už čoskoro na Hodonínskej akcii na Masarykovom námesti. Presný prehľad všetkých vystúpení nájdete na Yaelovom Instagrame.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies