Na novom albume Judas Priest sa podieľa aj producent Tom Allom

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 15:17 • 2 min
Na novom albume Judas Priest sa podieľa aj producent Tom Allom

LONDÝN - Na novom albume britskej heavymetalovej kapely Judas Priest sa podieľa aj producent Tom Allom. Okrem neho na nahrávke spolupracujú aj producent Andy Sneap, ktorého talent v minulosti využili Megadeth, Kreator alebo Arch Enemy, a tiež zvukový inžinier Mike Exeter.

slovakia

left justify in out

Tom Allom sa podieľal na viacerých úspešných albumoch Judas Priest ako napríklad British Steel (1980), Point of Entry (1981), Screaming for Vengeance (1982), Defenders of the Faith (1984), Turbo (1986), Ram It Down (1988) alebo na niekoľkých koncertných záznamoch. Okrem toho prispel na počiny kapiel ako Black Sabbath, Genesis či Def Leppard.

Gitarista Judas Priest Richie Faulkner nedávno prezradil, že skupina by rada vydala nový album tento rok a v roku 2018 chce vyraziť na turné. Líder formácie Rob Halford zas vyhlásil, že s nahrávaním novinky sa neponáhľajú a vydanie nahrávky i propagačné aktivity si chcú poriadne prichystať. 

Formácia Judas Priest sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1969. V súčasnosti v nej pôsobia okrem spomínaných aj Ian Hill, Glenn Tipton a Scott Travis. Na konte majú celkovo 17 štúdioviek vrátane zatiaľ poslednej Redeemer of Souls (2014). Celosvetovo predali už takmer 50 miliónov nahrávok. Za pieseň Dissident Aggressor získali Grammy v kategórii Najlepší metalový výkon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies