Na novinke Calvina Harrisa bude hosťovať plejáda hviezd

NETKY.SK • 23 August 2012, 20:35 • 2 min
Na novinke Calvina Harrisa bude hosťovať plejáda hviezd

Na novinke Calvina Harrisa bude hosťovať plejáda hviezd - Kultúra Škótsky dídžej a producent Calvin Harris zverejnil názov svojho nového albumu. Jeho tretia štúdiová nahrávka vyjde 29.

slovakia

left justify in out

img

Škótsky dídžej a producent Calvin Harris zverejnil názov svojho nového albumu. Jeho tretia štúdiová nahrávka vyjde 29. októbra pod názvom 18 Months. Na albume bude hosťovať celá plejáda hviezd vrátane barbadoskej speváčky Rihanny, pre ktorú napísal hit We Found Love. Ďalšími hosťujúcimi interpretmi budú Florence Welch z indie-popovej formácie Florence and the Machine, americký spevák Ne-Yo, anglická speváčka Ellie Goulding, holandský dídžej a producent Nicky Romero, americká speváčka Kelis a britskí rapperi Example, Tinie Tempah a Dizzee Rascal.
Účasť mnohých z nich bola vopred jasná, pretože Calvin Harris už z albumu predstavil niekoľko skladieb. Pod prvým singlom Bounce je podpísaná Kelis, pod tretím Let's Go spevák Ne-Yo a pod aktuálnym We'll Be Coming Back zase Example, ktorý sa nedávno ukázal na Grape festivale v Piešťanoch. Ďalším, už piatym, singlom zo štúdiovky 18 Months bude pieseň Sweet Nothing s hosťujúcou speváčkou Florence Welch. 
Dvadsaťosemročný Calvin Harris sa na scéne pohybuje od roku 1999, no presadiť sa dokázal až v druhej polovici nasledujúceho desaťročia. V roku 2007 uviedol na trh debutový album I Created Disco s úspešnými singlami Acceptable in the 80s a The Girls. Ešte úspešnejší bol s jeho nasledovníkom Ready for the Weekend (2009). Nachádzajú sa na ňom dve britské no. 1 hity Dance wiv Me a I'm Not Alone a tiež singel Ready for the Weekend, s ktorým to v UK Charte dotiahol na výborné tretie miesto. Calvin Harris získal za svoju tvorbu NME Award, The Music Producers Guild Award a dvakrát bol nominovaný na Brit Award. 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies