Na Mudrochovej v Bratislave horelo, zomrel človek, evakuovali ľudí

NETKY.SK • 11 December 2012, 07:39 • 2 min
Na Mudrochovej v Bratislave horelo, zomrel človek, evakuovali ľudí

Na Mudrochovej v Bratislave horelo, zomrel človek, evakuovali ľudí - Slovensko Na mieste zasahovalo päť hasičských vozidiel a 17 príslušníkov. Nočný požiar v bratislavskej Rači na Mudrochovej ulici si vyžiadal jeden ľudský život.

slovakia

left justify in out

img

Na mieste zasahovalo päť hasičských vozidiel a 17 príslušníkov.

 Nočný požiar v bratislavskej Rači na Mudrochovej ulici si vyžiadal jeden ľudský život. V dôsledku požiaru a zadymenia tiež hasiči evakuovali 13 osôb. Na mieste zasahovalo päť hasičských vozidiel a 17 príslušníkov.

Hasiči k požiaru dorazili krátko pred 21.30 h a bojovali s ním asi trištvrte hodinu. "Po príchode na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že sa jedná o požiar bytu na piatom poschodí," informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. 

Na miesto bol privolaný aj statik, aby posúdil možnosť vrátenia sa obyvateľov do ich bytov. V prípade negatívneho posudku je v spolupráci s mestskou časťou pripravené predbežné náhradné ubytovanie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies