Na Memoriáli O. Cibáka naše kajakárky bodovali

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 15:08 • 2 min
Na Memoriáli O. Cibáka naše kajakárky bodovali

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Víťazkou kategórie K1 žien na Memoriáli Ondreja Cibáka vo vodnom slalome v rámci 65. ročníka Medzinárodných tatranských slalomov (MTS) v Liptovskom Mikuláši sa stala Slovenka Jana Dukátová.

slovakia

left justify in out

Úspech slovenských kajakárok ešte zvýraznila Elena Kaliská, ktorá získala bronz. Medzi ne sa vo výsledkovej listene na striebornú priečku dostala Ruska Alexandra Perovová. Zaujímavosťou je, že rovnaké poradie na prvých troch miestach bolo aj v predpoludňajšom semifinále. Tretia Slovenka v desaťčlennom finále tejto kategórie Kristína Nevařilová obsadila deviatu priečku.

Výsledky - finále K1 žien: 
1. Jana Dukátová (NŠC Bratislava) 109,88 (0 trestných sekúnd), 2. Alexandra Perovová (Rus.) 112,38 (2), 3. Elena Kaliská (Dukla Liptovský Mikuláš) 116,19 (2), ... 9. Kristína Nevařilová (ŠKP Bratislava) 142,53 (2)




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies