Na festival Pome Rudava prídu IMT Smile, Majk Spirit či Hex

NETKY.SK • 12 Júl 2015, 10:09 • 2 min
Na festival Pome Rudava prídu IMT Smile, Majk Spirit či Hex

BRATISLAVA - V rekreačnej oblasti Rudava v Malých Levároch sa v dňoch 16. až 18. júla uskutoční hudobno-športový festival Pome Rudava.

slovakia

left justify in out

Na podujatí vystúpia napríklad IMT Smile, Majk Spirit, Hex, Aneta Langerová, Horkýže Slíže, Smola a Hrušky, Slobodná Európa, Tublatanka, Zóna A, Inekafe, Vidiek, Peter Bič Project, Lavagance, Sima Martausová, Adam Ďurica, Kali, The Paranoid, King Shaolin či Medial Banana.


Súčasťou podujatia budú aj turnaje v plážovom volejbale, plážovom tenise, plážovom futbale a basketbale. Vstupenky na festival sú v predaji prostredníctvom oficiálnej webstránky pomerudava.sk alebo v sieti Predpredaj.sk. Trojdňové permanentky stoja 30 eur, pričom táto cena platí do 15. júla. Na mieste bude cena 35 eur, dvojdňový lístok sa bude predávať za 30 eur a jednodňový za 20 eur.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies