Na Dunajskej ulici v Bratislave prepadol dnes banku asi 45-ročný muž

NETKY.SK • 21 Marec 2011, 12:39 • 2 min
Na Dunajskej ulici v Bratislave prepadol dnes banku asi 45-ročný muž

Na Dunajskej ulici v Bratislave prepadol dnes banku asi 45-ročný muž

slovakia

left justify in out

Pobočku banky na Dunajskej ulici v Bratislave dnes dopoludnia prepadol neznámy páchateľ.
      Krátko pred 11.00 hodinou vošiel do pobočky banky ozbrojený maskovaný muž a žiadal vydať finančnú hotovosť. Pracovníčka mu z obavy o život a zdravie dala približne 5000 eur.
      Páchateľ si peniaze spolu s farbiacim balíčkom odniesol v igelitovej taške. Ten mu len niekoľko metrov od pobočky banky vybuchol, pričom zafarbil bankovky a s najväčšou pravdepodobnosťou aj ruky a oblečenie páchateľa červenou farbou. Okrem pracovníkov sa v  priestoroch pobočky banky počas prepadu nachádzali aj klienti, nikto sa však nezranil.
      Policajti pátrajú po páchateľovi, ktorého vek odhadli na asi 45 rokov. Vysoký je približne 165 cm, oblečené mal bledomodré rifle, modrú károvanú bundu s kapucňou, na ľavej strane bundy nápis U 76. Tvár si prekrýval šálom, na očiach mal slnečné okuliare, na hlave šiltovku. Je pravdepodobné, že jeho ruky a šatstvo sú zafarbené červenou farbou.
      Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní. Akékoľvek informácie o páchateľovi, smere jeho úniku, mieste súčasného pohybu a pobytu možno oznámiť na bezplatné číslo polície 158.
      TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies