Na akcii In Jazz We Trust sa predstaví Benito Gonzalez

NETKY.SK • 9 Október 2012, 06:57 • 2 min
Na akcii In Jazz We Trust sa predstaví Benito Gonzalez

Na akcii In Jazz We Trust sa predstaví Benito Gonzalez - Kultúra V stredu 10. októbra sa v Bratislave uskutoční ďalšia akcia z edície In Jazz We Trust.

slovakia

left justify in out

img

V stredu 10. októbra sa v Bratislave uskutoční ďalšia akcia z edície In Jazz We Trust. V Nu Spirit Clube sa tentoraz predstaví medzinárodné zoskupenie s venezuelským klaviristom pôsobiacim v New Yorku Benitom Gonzalezom.Ten účinkuje vo formácii saxofonistu Kennyho Garretta a okrem toho vedie svoje vlastné triá. Klavirista, ktorý zaujal debutovým albumom Starting Point (2006), je víťazom American Jazz Piano Competition z roku 2006. Portál JazzTimes ho predvlani označil ako jedného z najlepších nových džezových hudobníkov roka.
   Na čele formácie bude slovenský saxofonista Radovan Tariška, ktorý pôsobí na medzinárodnej džezovej scéne už niekoľko rokov. Na koncerte sa predvedú aj kontrabasista Tomáš Baroš a iba 15-ročný bubeník Dávid Hodek pochádzajúci z Komárna. Hudobníci predstavia svoje vlastné kompozície a keďže ide ospojenie rôznych vekových kategórií akultúr, pôjde o výnimočný multižánrový program aumelecký zážitok.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies