Muža obvineného z vraždy 39-ročnej ženy v Dubnici nad Váhom vzali do väzby

NETKY.SK • 1 Júl 2023, 22:07 • 2 min
Muža obvineného z vraždy 39-ročnej ženy v Dubnici nad Váhom vzali do väzby

BRATISLAVA/PEZINOK - Muža obvineného z úkladnej vraždy 39-ročnej ženy v Dubnici nad Váhom vzali do väzby. V sobotu večer o tom rozhodol sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku. Rozhodnutie je právoplatné.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom hovorkyňa súdu Katarína Bednáriková. Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic navrhoval väzbu pre obavu z úteku a pokračovania obvineného Jána M. v trestnej činnosti. "Sudca pre prípravné konanie v celom rozsahu vyhovel návrhu prokurátora a vzal obvineného J. M. do väzby," priblížila hovorkyňa. Rozhodnutie je právoplatné, keďže obvinený a prokurátor sa vzdali práva podať sťažnosť. Ján M. čelí obvineniu za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy spáchaný surovým spôsobom a so sexuálnym motívom. K vražde Andrey z Novej Dubnice prišlo vo štvrtok (29. 6.) v ranných hodinách pri novej cyklotrase v záhradkárskej oblasti Lieskovec v Dubnici nad Váhom. Podľahla početným sečným zraneniam, podozrivého bezprostredne po skutku zadržala polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: FB Polícia SR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies