Mutko chce s WADA vypracovať antidopingový plán

NETKY.SK • 19 November 2015, 09:12 • 2 min
Mutko chce s WADA vypracovať antidopingový plán

MOSKVA - Ruský minister športu Vitalij Mutko v utorok vyhlásil, že jeho ministerstvo je pripravené vypracovať plán so Svetovou antidopingovou agentúrou (WADA), aby vyriešili dopingový problém medzi ruskými atlétmi.

slovakia

left justify in out

"Aké sú problémy? Ako ich môžeme vyriešiť? O tomto budeme v blízkej budúcnosti diskutovať, pripravíme s WADA plán a budeme sa ho snažiť čo najskôr aplikovať do praxe," povedal Mutko.

 

Rusko sužuje dopingový škandál po zistení, že mnohí ruskí atléti systematicky dopovali. Štátni úradníci mali riadiť a modifikovať prácu moskovského laboratória. Vedenie Medzinárodnej asociácie atletických federácii (IAAF) dočasne pozastavilo činnosť Ruskému atletickému zväzu a objavujú sa hlasy, aby nemohli ruskí atléti štartovať na olympiáde v Riu, pokiaľ nebude krajina očistená od dopingu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies