Polícia navrhla obžalovať mladistvého, ktorý mal plánovať útok sekerou v škole

NETKY.SK • 22 Február 2023, 09:30 • 2 min
Polícia navrhla obžalovať mladistvého, ktorý mal plánovať útok sekerou v škole

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) navrhol podať obžalobu na mladistvého z obce Mníšek nad Hnilcom (okres Gelnica), ktorý mal plánovať útok sekerou na viacerých spolužiakov a pedagógov základnej školy.

slovakia

left justify in out

O prípadnom podaní obžaloby rozhodne Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). TASR to potvrdil vedúci oddelenia komunikácie Prezídia Policajného zboru Michal Slivka. Vyšetrovateľ ukončil vyšetrovanie 6. februára návrhom na podanie obžaloby. "Dňa 7. februára bol vyšetrovací spis doručený na ÚŠP na ďalšie konanie, preto je potrebné s ďalšími otázkami osloviť príslušnú prokuratúru," uviedol pre TASR Slivka. NAKA zadržala mladistvého vlani v októbri. Obvinili ho z prípravy obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy. Podľa medializovaných informácií chlapec prišiel do školy, ktorú navštevoval, so sekerou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies