Murray zdokumentoval Björkmanovu priebojnosť

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 12:02 • 2 min
Murray zdokumentoval Björkmanovu priebojnosť

BARCELONA - Švédsky niekdajší štvrtý muž svetového rebríčka tenistov ATP vo dvojhre Jonas Björkman sotva začal svoju skúšobnú spoluprácu s Britom Andym Murray a už sa presvedčil o suchom humore zverenca.

slovakia

left justify in out

"Prvý deň v práci a hneď prelomový vstup," ironicky uviedol Murray na Twitteri a pridal fotografiu severana s úsmevom podliezajúceho kovový plot v indiferentnom prostredí a bez vysvetlenia pozadia vzniku tejto snímky.


Murray v novembri oznámil pribudnutie bývalého lídra deblového renkingu Björkmana do svojho zázemia. Neskôr vyvstalo, že jedným z dôvodov môže byť tehotenstvo hlavnej trénerky 27-ročného rodáka zo škótskeho Dunblane, Francúzky Amélie Mauresmovej. Tá po minulotýždňovej prehre výberu krajiny galského kohúta v ostravskom semifinále Pohára federácie s Češkami (1:3 z pohľadu hostiek) podľa webu FedCup.com predznamenala, že ráta so svojím zotrvaním vo funkcii kapitánky aj po pôrode.


Björkmanovo meno zaznievalo v súvislosti s úradujúcim olympijským víťazom Murraym už takto pred rokom po Britovej rozluke s Čechom Ivanom Lendlom. Štyridsaťtriročný Björkman, ktorý sa nedávno v rodnej krajine zapojil do televíznej tanečnej súťaže Let´s Dance, ukončil svoju kariéru v roku 2008, predvlaňajšie deblové vystúpenie v Štokholme bolo len epizódou.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies