Murray nebude hrať na šampionáte ATP World Tour Finals

NETKY.SK • 9 Október 2013, 12:19 • 2 min
Murray nebude hrať na šampionáte ATP World Tour Finals

LONDÝN - Britský tenisový rekonvalescent po septembrovej operácii chrbta Andy Murray nebude 4. - 11. novembra hrať na koncoročnom výberovom šampionáte Barclays ATP World Tour Finals na tvrdom povrchu v hale O2 Arena v Londýne. Informáciu o absencii 26-ročného tretieho muža svetového rebríčka priniesla internetová stránka Asociácie tenisových profesionálov (ATP).

slovakia

left justify in out

"Som veľmi sklamaný, že tento rok budem na tomto podujatí chýbať. Veľmi rád totiž hrám pred mojimi domácimi fanúšikmi," uviedol zverenec Ivana Lendla. Úradujúci wimbledonský šampión Murray sa podľa webu Tennis World zrejme vráti na dvorce 28. - 30. novembra na exhibičnom podujatí Dream Cup na Barbadose, s hernou prípravou hodlá začať v polovici novembra v Miami. 

Absencia rodáka zo škótskeho Dunblane znamená, že k dispozícii je ešte päť miesteniek na tzv. Masters. Istotu práva štartu už majú Španiel Rafael Nadal, Srb Novak Djokovič a ďalší Španiel David Ferrer. K 7. októbru figurovali na postupových pozíciách v bodovaní Race to London Argentínčan Juan Martín Del Potro, Čech Tomáš Berdych, Švajčiari Roger Federer a Stanislas Wawrinka a Francúz Richard Gasquet. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies