MUFC nastúpi proti majstrovi bez zraneného Martiala

NETKY.SK • 23 September 2016, 16:22 • 2 min
MUFC nastúpi proti majstrovi bez zraneného Martiala

MANCHESTER - Futbalisti Manchesteru United nastúpia v sobotu proti úradujúcemu majstrovi z Leicestru bez Anthonyho Martiala. Francúzsky útočník vynechá súboj 6. kola anglickej Premier League pre problémy s lýtkom. Informáciu na predzápasovej tlačovej konferencii potvrdil kouč MUFC Jose Mourinho.

slovakia

left justify in out

Martial nedohral minulotýždňový duel vo Watforde, keď po viacerých kolíziách s obrancami súpera utrpel údery do hlavy. V 38. minúte ho musel striedať Ashley Young. Portugalský kouč však uviedol, že jeho súčasné problémy nemajú s odstúpením v predchádzajúcom zápase nič spoločné.

 

Martial sa rovnako ako celý tím United v úvode sezóny trápi, keď čaká na premiérový gól v novom ročníku. O ofenzívu sa tak pri jeho neúčasti bude starať najmä trojica Zlatan Ibrahimovič, Wayne Rooney, Marcus Rashford.

 

Mužstvo z Old Trafford prehralo predchádzajúce dve ligové stretnutia, v tabuľke zatiaľ figuruje na siedmej priečke. Zápas s Leicestrom je na programe v sobotu od 13.30 SELČ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies