MS: Štart zjazdu mužov posúvali a napokon súťaž zrušili

NETKY.SK • 11 Február 2017, 14:34 • 2 min
MS: Štart zjazdu mužov posúvali a napokon súťaž zrušili

ST.MORITZ - Zjazd mužov sa ako štvrtá plánovaná súťaž MS v alpskom lyžovaní v sobotu neuskutočnil. Štart najprv z pravého poludnia posunuli o polhodinu, následne jury rozhodovala o ďalších termínoch a napokon preteky o 14.15 definitívne odložili na iný deň.

slovakia

left justify in out

Na kopcoch nad švajčiarskym St. Moritzom sa usadila hmla, ktorá neumožnila ani presun štartovej búdky do nižších polôh. Zlá viditeľnosť je najväčším nepriateľom kráľovskej disciplíny a na preteky tak márne čakal aj slovenský reprezentant Martin Bendík.

 

Ešte v sobotu sa malo rozhodnúť o ďalšom osude zjazdu mužov a tým pádom aj väčšej časti programu. Pred stredajším rezervným dňom sa mali pôvodne od nedele uskutočniť zjazd žien, kombinácia mužov a v utorok súťaž tímov. Kráľovský zjazd mužov je však priorita šampionátu.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies