Možný návrat legendárneho GSP

NETKY.SK • 25 Apríl 2015, 10:00 • 2 min
Možný návrat legendárneho GSP

MONTREAL - Georges St-Pierre mal posledný zápas v decembri 2013, odvtedy o ďalších zápasoch nepadlo ani slovo. Pritom sa jedná o ozajstnú legendu športu.

slovakia

left justify in out

Jeho skóre je 25 výhier a 2 prehry, svoj titul obhajoval 9 krát, stále úspešne! Po decembrovej obhajobe sa vyjadril, že na istý čas si potrebuje oddýchnuť, že potrebuje trocha času aby sa vysporiadal s problémami ktoré má mimo octagonu. Jedna z možných príčin by mohlo byť aj poranenie hlavy o ktorom rozprával jeho hlavný tréner Firas Zahabi: "Hlave nemôžeš dať veľa kilometrov. Je jeden limit, ako ďaleko môže ísť, koľko úderov znesie. Georges zápasí od detstva. Ľahko sa mu robia nové rany, ako napríklad aj v predchádzajúcich zápasoch, alebo aj pred nimi. Od zápasu s Johnom Fitchom , sa po úderoch rany hneď otvoria. Jeho hlava má nabehaných strašne veľa kilometrov. V klietke strávil vyše 5hodín. Čo je rekord"

 

Nikto presne nevie dôvod, no každý ho v jeho rozhodnutí plne podporoval, nakoľko sa jedná o zápasníka ktorý sa stále správal profesionálne. Nikdy s ním neboli žiadne problémy, nebol ani flegmatický. Jeho činy stále posúvali celkový šport a aj jeho dopredu.

 

Teraz však jeho bývalí manažér Stephane Patry prehovoril o jeho plánoch pre MMAHourban: "Georges by sa mal vrátiť do octagonu, nehovorím, že to bude hon za majstrovským opaskom, ale to určite viem, že na jeden zápas ešte určite nastúpi! Vráti sa a bude bojovať v tom zápase ktorý od neho každý očakáva. Pre zápas ktorý by neznamenal veľa pre fanúšikov MMA by sa určite nevracal. S tým zápasom chce písať históriu!"

 

Väčšine fanúšikov sa po takýchto slovách predstavuje zápas GSP versus Anderson Silva, aj slová bývalého manažéra smerovali týmto smerom. Ale celý monológ zakončil tak, že po Silvových dopingových aférach a pre rozhodnutie Nevadskej Športovej komisie vlastne nemá šajnu o možnom súperovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies