Mourinho po remíze s Arsenalom tvrdil: Boli sme lepší

NETKY.SK • 19 November 2016, 17:12 • 2 min
Mourinho po remíze s Arsenalom tvrdil: Boli sme lepší

LONDÝN - V sobotňajšom šlágri 12. kola anglickej futbalovej Premier League remizoval Manchester United s Arsenalom Londýn 1:1.

slovakia

left justify in out

Skóre zápasu otvoril v 68. minúte po spätnej prihrávke Andera Herreru z hranice pokutového kopu Španiel Juan Matta. "Kanonieri" vyrovnali minútu pred koncom riadneho hracieho času zásluhou striedajúcich hráčov, keď center Alexa Oxlade-Chamberlaina poslal hlavou za chrbát Davida de Geu Olivier Giroud.

 

Tréner Arsenalu Arsene Wenger sa tak nedočkal víťazstva nad kolegom Jose Mourinhom ani v dvanástom vzájomnom ligovom súboji (celkovo 14. súboji). Londýnčania naposledy dobyli Old Trafford v Premier League v septembri 2006. Hostia ale ťahajú sériu 17 zápasov bez prehry vo všetkých súťažiach. Domácim chýbal suspendovaný útočník Zlatan Ibrahimovič.

 

"Výsledok je to nakoniec pozitívny, lebo sme dve minúty pred koncom ešte prehrávali. Ak v závere vyrovnáte, samozrejme sa cítim spokojný. Striedajúci hráči priniesli veľký rozdiel. Chýbalo nám väčšie nasadenie, neviem prečo, ale v závere sme sa vrátili," zhodnotil pre Sky Sports francúzsky kouč hostí.

 

"Samozrejme sme stratili dva body. Boli sme oveľa lepší. Nemali šancu, aby vyhrali. Neboli tým Arsenalom, ktorý zvyčajne hrá futbal. My sme boli skvelí v obrane v spôsobe, ako sme kontrolovali ich protiútoky. Tím hral dobre, momentálne máme ale najviac smoly v lige. To je realita," povedal Portugalčan.

 

Premier League - 12. kolo:

Manchester United - Arsenal Londýn 1:1 (0:0)

Góly: 68. Matta - 89. Giroud, 75.264 divákov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies