Moslim v drese Utrechtu odmietol podať reportérke ruku: Dôvod vás prekvapí!

NETKY.SK • 7 November 2015, 08:58 • 2 min
Moslim v drese Utrechtu odmietol podať reportérke ruku: Dôvod vás prekvapí!

AMSTERDAM - Po moslimskom hráčovi, ktorý na tlačovke odmietol mať na stole fľašku reklamného piva sa objavil v Holandsku nový škandál. Hráč Utrechta po rozhovore odmietol podať ruku reportérke len preto, že mu to zakazuje moslimské náboženstvo.

slovakia

left justify in out

V ligovom zápase medzi Utrechtom a Twente zvíťazili domáci futbalisti 4:2. Útočník Utrechtu Nacer Barazite sa podiaľal na výhre svojho tímu, preto si ho vyhliadla reportérka, aby s ním urobila krátky rozhovor. Ten prebiehal podľa jej slov vo veľmi príjemnom duchu až na záver rozhovoru, keď jej Barazite nebol ochotný podať ruku. Novinár, ktorý stál hneď vedľa upozornil hráča, že je slušnosť potriasť si ruku s reportérkou a určite by nemal toto gesto odmietnuť.

 

Ako sa neskôr ukázalo Nacer Barazite je veriacim moslimom a podanie ruky žene by bolo porušenie jeho viery, uvádza Die Welt na svojom portály. Tento incident vyvolal v Holandsku dosť búrlivú reakciu. Ľudia dokonca urobili cez internet petíciu za vyhodenie hráča z klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies