Monkey Business a Horkýže Slíže odohrajú v Senci dvojkoncert

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 14:00 • 2 min
Monkey Business a Horkýže Slíže odohrajú v Senci dvojkoncert

BRATISLAVA – Spojením popu a punk-rocku bude koncert 4. augusta v seneckom amfiteátri. V jeden večer sa budú dopĺňať česká pop-funková kapela Monkey Business a slovenská punk-rocková skupina Horkýže Slíže. Každá má síce vlastný štýl, no spája ich akčnosť, humor a spontánnosť prejavu.

slovakia

left justify in out

Obe kapely sľubujú, že zo seba vydajú maximum a poriadne to roztočia svojimi najznámejšími hitmi. Nebude chýbať Who Killed My Libido? či Piece of My Life v podaní obľúbenej českej kapely, ale ani Atómový kryt alebo A ja sprostá od Horkýže Slíže. Chalani z Monkey Business slovenskú punk-rockovú kapelu dobre poznajú a jej členov považujú za sympaťákov. Uvedomujú si však, že ich kompletne rozdielne hudobné štýly lákajú celkom iné publikum. S humorom preto vyjadrujú nádej, že nedostanú od tvrdších fanúšikov fľaškou do hlavy.

 

"Senec nepoznáme a radi ho spoznáme. Počuli sme, že niekde pri Seneckých jazerách má chatku náš obľúbenec Vašo Patejdl, tak veríme, že tam musí byť genius loci. Tešíme sa, že to roztočíme. Budeme hrať pesničky do tanca aj do skoku, ale i na zamyslenie a hlavne od srdca," vyznal sa spevák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert.

 

Koncert Monkey Business a Horkýže slíže sľubuje 180 minút plných hitov dvoch významných česko-slovenských kapiel. Prostredie seneckého amfiteátra im k tomu vytvorí dokonalú letnú atmosféru.

"Open air podujatia máme veľmi radi. Keď fúka svieži vetrík, aparatúra na pódiu vrní pekne nahlas a krásna letná noc vonia prísľubom nečakaných dobrodružstiev, to je to, čo naozaj milujeme," dodáva Matěj Ruppert.

 

Vstupenky sa si možno kúpiť online na ticketportal.sk   a v Turisticko-informačnom centre Senec. Viac informácií je na webovej stránke quickproduction.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies