VIDEO Mohutná explózia pekárne počas priameho prenosu futbalového zápasu

NETKY.SK • 9 November 2015, 15:15 • 2 min
VIDEO Mohutná explózia pekárne počas priameho prenosu futbalového zápasu

BRAŠOV – Počas televízneho priameho prenosu futbalového zápasu v Rumunsku došlo k výbuchu pekárne, pri ktorom sa zranilo päť ľudí.

slovakia

left justify in out

K výbuchu došlo ešte minulý týždeň vo štvrtok, keď sa počas televízneho prenosu futbalového zápasu druhej rumunskej ligy medzi domácim FC Brašov a hosťujúcim Ramnicu Valcea v pozadí objavila obrovská ohnivá guľa.

Kamery zachytili mohutnú explóziu a hráči spolu s divákmi okamžite zmeraveli, aj keď niektorí z nich sa ponáhľali na vrchol tribúny, aby videli miesto nešťastia na vlastné oči. Zápas však pokračoval ďalej a domáci FC Brašov zvíťazil 3-2.

 



Námestník ministra vnútra Raed Arafat potvrdil, že v čase výbuchu mohlo byť v pekárni 10 ľudí a u piatich z nich došlo k zraneniam. Tých okamžite previezli do nemocnice.

"Do nemocnice sme previezli piatich ľudí s popáleninami," povedal Arafat pre miestnu televíznu stanicu Antena 3. "Predpokladáme, že pod troskami by mohli byť ďalšie osoby."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies