Módna spoločnosť Jaeger ohavne podviedla zamestnancov, žiada on nich prácu bez výplaty!

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 11:44 • 2 min
Módna spoločnosť  Jaeger ohavne podviedla zamestnancov, žiada  on nich prácu bez výplaty!

LONDÝN – Zamestnanci módnej spoločnosti Jaeger nedostanú zaplatené za jedno obdobie - ale vedenie očakáva, že naďalej budú chodiť do práce a efektívne pracovať.

slovakia

left justify in out

Priližne 700 pracovníkov dostalo e-mail s upozornením, aby rátali s tým, že nedostanú peniaze za týždeň od 1. do 9. apríla, ktorý poctivo odpracovali. V správe sa ďalej píše, že spoločnosť od nich napriek tomu naďalej očakáva efektívnu prácu, akoby sa nič nestalo. "Dúfame, že na vašej každodennej pracovnej aktivite, budú badateľné len veľmi malé zmeny,“ píše sa v e-mailoch.  

 

Ak firma nezaplatí zamestnancom mzdy do 9. dňa pracovného týždňa, podľa tamojšieho zákona, majú právo požiadať štát o dorovnanie financií.  Nikto im však neručí za to, že bude táto žiadosť schválená.

 

Značka Jaeger má dlhú tradíciu, pričom bola založená v roku 1884. Súčasná finančná situácia však tamer určite smeruje k bankrotu.  Jaeger  má 46 obchodov, sídlo v Londýne a distribučné centrum v Kings Lynn a Norfolku.  

 

Zamestnancov hnevá, prečo ich firma o nedostatku financií neiformovala skôr, ale až potom ako sa ťažko namakali.

Vedenie spoločnosti situáciu odmietlo komentovať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies