V Česku sa od pondelka otvoria niektoré vybrané služby

NETKY.SK • 26 Apríl 2021, 19:51 • 2 min
V Česku sa od pondelka otvoria niektoré vybrané služby

PRAHA - Česká republika uvoľňuje niektoré svoje pandemické obmedzenia. Od pondelka 3. mája sa v krajine budú môcť otvoriť vybrané služby, ako napríklad kaderníctva, salóny krásy, masážne salóny či poskytovatelia starostlivosti o zvieratá.

slovakia

left justify in out

Naši susedia od 3. mája opäť otvoria napríklad  kaderníctva, salóny krásy, masážne salóny či poskytovatelia starostlivosti o zvieratá. Ak bude počet nových infekcií klesať, česká vláda plánuje naraz znovu otvoriť aj všetky obchody. Konečné rozhodnutie by v tejto veci malo padnúť vo štvrtok. Týždenný priemer nových prípadov koronavírusu bol v nedeľu 163. Uvoľnenie by malo nasledovať, ak toto číslo klesne na sto. V tom prípade by to tiež malo umožniť úplné otvorenie základných škôl. V Česku dosiaľ potvrdili zhruba 1,6 milióna prípadov nákazy koronavírusom a viac ako 29-tisíc súvisiacich úmrtí.

 

Mohlo by vás zaujímať: Českej vláde došla trpezlivosť. Vyhostia približne 80 pracovníkov ruskej ambasády



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona