MLB: Návrat Rodrigueza po roku zatienil prehru Yankees

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 14:21 • 2 min
MLB: Návrat Rodrigueza po roku zatienil prehru Yankees

NEW YORK - Bejzbalista Alex Rodriguez sa po odpykaní trestu za doping vrátil do MLB.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný pálkar nastúpil v pondelkovom zápase New York Yankees proti Torontu a od fanúšikov si vypočul mohutný potlesk. Prehru Yankees 1:6 úplne zatienil návrat obľúbeného hráča, ktorý si počas minulého roka odpykával ročný dištanc za priznanie, že si k lepšej výkonnosti pomíhal aj užívaním zakázaných prostriedkov.

 

"Žijeme v spoločnosti, ktorá vie odpušťať a dávať druhú, tretiu i štvrtú šancu. Videl som to v mnohých prípadoch," uviedol manažér Yankees Joe Girardi. Rodriguez vynechal 162 zápasov. Klub sa ho pokúsil počas trestu zbaviť, ale nepodarilo sa mu to a A-Rod zarobí v najbližších troch rokoch 61 miliónov dolárov.

 

V predsezónnom kempe si Rodriguez vybojoval miesto v tíme ako náhradný pálkar a občas sa objaví aj v poli. Proti Torontu odpálil jednu loptičku a jednu métu dostal zdarma. "Viem, že len svojimi výkonmi si opäť získam fanúšikov," doplnil bejzbalista, ktorý bude bojovať s Yankees aj o prémiu 6 miliónov dolárov. Ak sa dostane na štvrté miesto historických tabuliek v počte homerunov, mal by zinkasovať financie navyše. Chýba mu len šesť čistých odpalov. Yankees však po dopingovom priznaní považujú všetky čísla za bezcenné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies