Mladú ženu v Plzni poliali kyselinou, mohlo ísť o Slovenku!

NETKY.SK • 18 November 2013, 14:35 • 2 min
Mladú ženu v Plzni poliali kyselinou, mohlo ísť o Slovenku!

PLZEŇ - Česká polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý na jednej z plzenských ulíc polial mladú ženu bližšie neurčenou žieravinou. Informoval o tom Český rozhlas, ktorý sa odvolal na miestnu políciu.

slovakia

left justify in out

Televízia Nova uviedla, že útočník zrejme vytiahol ženu z vozidla Škoda Fabia so slovenským evidenčným číslom z okresu Čadca. K zákernému útoku došlo okolo ôsmej hodiny ráno v mestskej časti Lobzy na východe Plzne. Napadnutú 25-ročnú ženu previezli v ohrození života do plzenskej fakultnej nemocnice s poleptanou tvárou, rukami a nohami. 

Útočník z miesta činu ušiel a polícia po ňom pátra aj za pomoci služobných psov. Podľa kriminalistov muž pravdepodobne polial ženu kyselinou. 

Podľa informácií záchranárov zranenej žene veľmi pomohli náhodní svedkovia udalosti, ktorí ju začali polievať vodou, aby silnú žieravinu zneutralizovali. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies