Mladšia sestra Celeste Buckingham sa teší z reakcií na svoj prvý singel

NETKY.SK • 16 September 2016, 17:15 • 2 min
Mladšia sestra Celeste Buckingham sa teší z reakcií na svoj prvý singel

BRATISLAVA - Americká speváčka so slovenskými koreňmi Carmel Paradise sa teší z reakcií na debutový singel Turn Me On. Mladšia sestra Celeste Buckingham plánuje zaradiť skladbu na očakávanú EP nahrávku.

slovakia

left justify in out

"Reakcie na nový singel boli výborné. Skladba má podľa mňa nový sound aj pre Američanov, takže som rada, že sa páči aj na Slovensku. Reakcie tu boli pozitívnejšie, než som čakala. Pred Vianocami vydám EP nahrávku, ktorú som nahrala ešte minulý rok v októbri. Dovtedy predstavím druhý singel, ktorý bude mať takisto elektro-popový zvuk. Chcela by som nahrať aj album, skladby píšem priebežne, takže materiálu mám naozaj veľmi veľa. Inšpirujú má rôzne príbehy alebo životné situácie, ktoré sa stanú mne, Celeste alebo známym. Takisto veľa čítam. No uvidím, či budem mať na album čas, keďže idem študovať do Kalifornie sociológiu," povedala 18-ročná interpretka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

"Obidve máme sociálne zameranie. Ja študujem psychológiu a Carmel ide na sociológiu a otec doma plače, aby jedna z nás išla na medicínu. No musí sa zmieriť s tým, že má umelecké dcéry," dodala 21-ročná Celeste Buckingham.

 


Carmel Paradise, známa tiež z punk-rockovej kapely The House United, sa okrem tvorby skladieb venuje aj písaniu príbehov, ktoré by raz rada vydala knižne. Spolu so sestrou onedlho ponúknu reedíciu spoločnej bilingválnej knihy Stratená princezná / The Lost Princess (2007). Sestry majú na konte aj spoločný singel Gone z roku 2013, pod ktorý sa autorsky podpísala Carmel Paradise.

 

"Celeste mi veľmi chýba, určitým spôsobom je pre mňa vzorom. Páči sa mi na nej, že je vždy pozitívne naladená a veľa pracuje. Bála som sa, že pri dlhšom odlúčení sa náš vzťah zmení, ale nestalo sa tak," povedala interpretka, ktorá žije v Nashville. "I keď je sestra o tri roky mladšia, už dávno ju nevnímame ako dieťa, ale ako dospelú ženu. Od 15 rokov vie, čo od života chce a je úprimná. Ja som na tom zase naopak, čím som staršia, tým som väčšie dieťa," vyjadrila sa Buckingham.


Fanúšikovia a fanúšičky speváčky, ktorá má na konte hity ako Run Run Run, Ja a Ty (feat. Majk Spirit) alebo I Was Wrong (feat. Majk Spirit), sa môžu tešiť na novú tvorbu.

 

"Pracujem na troch nových skladbách, jedna bude v slovenčine, jedna v angličtine a teším sa, že bude aj ďalší duet s Majkom Spiritom. Na piesňach pracujem s Martinom Šrámkom a Andrejom Hruškom z LittleBeat štúdia, ktorí si ma vychovali už ako mladé dievča, takže naša práca je teraz veľmi rýchla. Myslím si, že skladby, ktoré robím s Maxom, sú vždy tie najúspešnejšie. V októbri pôjdem na turné po Česku a Slovensku. V každej krajine odohrám po päť koncertov. Príde aj rapper Vladis, plus nejaké nové talenty, ktoré vyberieme z projektu Party Ride Live televízie Óčko. Premýšľame, že spravíme niečo spolu s Carmel. Cez Vianoce sa chystám do Ameriky, takže možno vyberieme niektorú z jej skladieb a nahráme ju. Produkciu by som pokojne nechala v jej rukách, pretože je veľmi šikovná a klaniam sa jej," vyjadrila sa Celeste Buckingham.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies