Mladík liezol za priateľkou na Valentína po hromozvode, zlomil si ruku.

NETKY.SK • 12 Február 2013, 11:45 • 2 min
Mladík liezol za priateľkou na Valentína po hromozvode, zlomil si ruku.

Mladík liezol za priateľkou na Valentína po hromozvode, zlomil si ruku. Zaujímavosti Kuriózne poistné udalosti sa stanú aj na romantického Valentína a často súvisia priamo s týmto sviatkom zamilovaných.

slovakia

left justify in out

imgKuriózne poistné udalosti sa stanú aj na romantického Valentína a často súvisia priamo s týmto sviatkom zamilovaných. Vedia o tom svoje aj klienti poisťovne KOOPERATIVA, a. s., Vienna Insurance Group.

Klientka poisťovne dostala od priateľa valentínsky darček na posteli obsypanej lupeňmi z ruží. Šťastná skočila na posteľ, ale tá bola príliš mäkká, a tak nešťastne sa odrazila, že si zlomila členok. Poisťovňa vďaka tomu, že klientka mala v rámci životného poistenia pripoistené aj úrazové poistenie, jej uhradila čas nevyhnutného liečenia úrazu vo výške asi 1200 eur, nakoľko liečba sa skomplikovala a museli jej nohu operovať.

Ďalší z klientov chcel romanticky prekvapiť svoju priateľku a s kyticou ruží jej chcel zaželať pekného Valentína. Chcel to urobiť netradične, tak sa rozhodol, že za milou vylezie po hromozvode až na balkón.

Nakoľko držal aj kyticu, zle sa zachytil a padol. Namiesto romantiky priateľka zachraňovala priateľa, lebo si rozbil hlavu a zlomil ruku. Navyše, tŕne mu spôsobili tržné rany na tvári. Poisťovňa uhradila okrem času nevyhnutného liečenia aj trvalé následky, keďže mu po tržných ranách ostali na tvári jazvy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies