Mladík dobodal dvoch mužov, prihlásil sa na polícii

NETKY.SK • 7 Október 2015, 09:59 • 2 min
Mladík dobodal dvoch mužov, prihlásil sa na polícii

BRATISLAVA/NITRA - Mladíka, ktorý v sobotu 3. októbra v Nových Zámkoch dobodal dvoch mužov, už policajti obvinili zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, 22-ročný Marián pred novozámockou pivárňou na Ulici Ľ. Kasáka bodol nožom 33-ročného Gabriela a 30-ročného Petra a následne ušiel.

 

Obaja muži skončili s ťažkými zraneniami v nemocnici. Na základe výpovedí policajti zistili totožnosť mladíka, ktorý sa od soboty ukrýval. Ako dodala Bruchterová, v pondelok popoludní sa však prišiel na políciu sám prihlásiť. Obvinený Novozámčan skončil v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ z Nových Zámkov spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade preukázania viny mu hrozí väzenie na štyri až 10 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies