Mladí Slováci vo Viedni s kapitánom Kytnárom

NETKY.SK • 5 Február 2015, 11:53 • 2 min
Mladí Slováci vo Viedni s kapitánom Kytnárom

VIEDEŇ - Kapitánom slovenskej hokejovej reprezentácie na turnaji Euro Ice Hockey Challenge vo Viedni bude útočník Milan Kytnár.

slovakia

left justify in out

Priamo z dejiska podujatia o tom informoval kouč výberu mladíkov Vladimír Országh. "Počas sezóny nemáme príležitosť vidieť taký široký záber kandidátov na reprezentačný dres, ako nám ponúkol súčasný asociačný termín IIHF. Preto vítame trojzápasovú šancu pre olympijský výber na turnaji v rakúskom hlavnom meste. Času bolo veľmi málo, pretože mužstvo sme mali kompletné až na prvom stredajšom tréningu, kde sme si precvičili zopár základných vecí. Hráči sa na viedenskú konfrontáciu veľmi tešia. Je to pre nich výborná príležitosť získať cenné medzinárodné skúsenosti a predovšetkým šanca zabojovať o nomináciu na záver sezóny. Hrajú aj o svoju hokejovú budúcnosť," povedal vo štvrtok predpoludním V. Országh a doplnil: "O Talianoch nemáme veľa informácií, v prvom rade sa však budeme usilovať o aktívny hokej s veľmi dobrým korčuľovaním. Sústredíme sa na to, aby sme sa presadzovali našou hrou."

 

Po Talianoch na výber SR čakajú Slovinci a domáci Rakúšania. "Nečakajú nás atraktívni súperi, ale reprezentácia každej krajiny má svoju silu. Dúfam, že uhráme dobré výsledky. Osobne chcem podávať dobré výkony, aby som dostal pozvánku do reprezentácie aj v budúcnosti," tvrdí Erik Černák. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies