Mladá žena vydraží svoje panenstvo po druhý raz, prvý obchod nevyšiel

NETKY.SK • 23 November 2013, 13:06 • 2 min
Mladá žena vydraží svoje panenstvo po druhý raz, prvý obchod nevyšiel

RIO DE JANEIRO - V novom videu Miglioriniová tvrdí: "Som stále panna, a to v každom zmysle slova."

slovakia

left justify in out

Mladá Brazílčanka, ktorá vlani prostredníctvom internetu vydražila svoje panenstvo za 780.000 dolárov, prichádza s touto ponukou opäť, tvrdiac, že predchádzajúci obchod nedospel do úspešného konca. Informovalo o tom v piatok internetové vydanie denníka Japan Times.

Minulý rok v októbri sa dnes 21-ročná Catarina Miglioriniová zúčastnila internetovej aukcie, ktorá bola súčasťou dokumentárneho filmu austrálskeho režiséra Justina Siselyho s názvom "Hľadá sa panna". Dražbu vyhral istý Japonec, známy len pod menom Nacu, ktorý porazil konkurenciu 14 ďalších mužov pochádzajúcich najmä z Brazílie, ale aj z Indie, Austrálie a USA.

V novom videu Miglioriniová "Som stále panna, a to v každom zmysle slova. Nikto mi nemôže dokázať, že nemám pravdu." tvrdí: Mladá žena, ktorá pózovala nahá aj pre pánsky magazín Playboy, nedávno spustila vlastnú webovú stránku, pomocou ktorej sa po druhý raz pokúsi vydražiť svoju poctivosť.

Pre brazílsky bulvárny portál Pure People povedala, že očakáva najvyššiu ponuku za najmenej 680.000 dolárov. Minuloročný nevydarený obchod s 21-ročným Nacuom hodlá popísať vo svojej pripravovanej knihe. Jej matka Mary bola rozhodnutím svojej dcéry "vyvedená z miery". "Neschvaľujem to, ale neprestanem ju ľúbiť," uviedla.

Podľa britského denníka Daily Mail vyvolalo Miglioriniovej vlaňajšie rozhodnutie predať svoje panenstvo pobúrenie po celom svete, pričom niektorí ju označili za viac než prostitútku. Ona svoj krok obhajovala slovami: "Beriem to ako obchod. Mám možnosť cestovať, byť súčasťou filmu a dostávam k tomu aj bonus."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies