Mladá Švédka sa rozhodla pózovať na školskej FOTO hore bez

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 16:51 • 2 min
Mladá Švédka sa rozhodla pózovať na školskej FOTO hore bez

VAXJO – Devätnásťročná švédska študentka sa pridala do debaty o sexualite tak, že sa nechala na školskej fotografii odfotiť hore bez.

slovakia

left justify in out

Hanna Bolanderová z juhošvédskeho mesta Vaxjo to spravila preto, aby vyjadrila svoj názor. Svojim počinom chcela povedať, že keď sa muži môžu fotiť hore bez, môžu sa aj ženy.

 

Tínedžerka povedala, že to bol nápad celej triedy, aby sa na školskej fotografii objavil jeden muž hore bez a aj jedna žena, a tak sa prihlásila.

 

img

 

Bolanderová pre švédske média povedala, že zamestnanci školy neboli týmto nápadom „nadšení“, ale dovolili jej to, pretože rešpektujú jej práva.

 

„Naša trieda je politicky aktívna,“ povedala v rozhovore Bolanderová a dodala: „Neľutujem to. Ak chlapi môžu ukazovať vrch tela, prečo aj ženy nemôžu? Stretla som aj mužov s väčšími prsiami ako mám ja, takže nikdy som necítila, že by som ich mala skrývať.“

 

Hanna je samozrejme feministka a myslí si, že môže odhaľovať toľko „kože“ koľko len chce.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies