Miss World Taťána Kuchařová: Slovenky sú sebavedomejšie ako Češky

NETKY.SK • 17 September 2013, 11:40 • 2 min
Miss World Taťána Kuchařová: Slovenky sú sebavedomejšie ako Češky

BRATISLAVA - Modelka Taťána Kuchařová prezradila, čo si myslí o Slovenkách a ich povestnej kráse.

slovakia

left justify in out

Modelka a Miss World z roku 2006 Taťána Kuchařová si vo svojom nabitom programe našla čas a minulý týždeň zavítala do Bratislavy, kde sa zúčastnila módnej prehliadky značky topánok.
Taťána prezradila, že nastupujúci trend dámskych topánok inšpirovaných pánskym štýlom ju nadchol, keďže ako modelka musí často nosiť vysoké opätky a v súkromí preto radšej uprednostňuje topánky bez nich. „Navyše, pohodlne sa s nimi dá chodiť aj po Prahe,“ dodala s úsmevom.

Z modelky tanečnicou

Taťána aktuálne trénuje na tanečnú súťaž, čo jej nohám tiež dáva poriadne zabrať. Je to makačka! Je to ozaj náročné. Myslela som si, že to tak bude, ale príprava je náročnejšia, ako som čakala. Je to krásne, tanec je úžasný a baví ma. Je to pre mňa taká terapia,“ nadchýnala sa, ale aj napriek tomu prezradila, že život tanečnice si nevie predstaviť. Rovnako ako život bez opätkov, ktoré k ženám jednoducho patria.

A čo nám odporučila na túto sezónu? Nebáť sa extravagancie a kombinácií, napríklad elegantných lodičiek a trendového denimu, v ktorom sa na prehliadke aj sama predviedla.

„Slovenky sú krásne a obliekať sa vedia. Sú temperamentné, vášnivé, majú šarm a vždy boli sebavedomejšie ako Češky, aj sa vedeli lepšie obliekať,“ prezradila na záver a vyzdvihla Slovenky, ktoré podľa nej v porovnaní so ženami z iných krajín v otázke módy vôbec nezaostávajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies