Miss Universe Slovenskej republiky pozná finálovú dvanástku

NETKY.SK • 30 Január 2015, 15:41 • 2 min
Miss Universe Slovenskej republiky pozná finálovú dvanástku

BRATISLAVA - Organizátori súťaže krásy Miss Universe Slovenskej republiky oznámili mená dvanástich dievčat, ktoré tento rok zabojujú o titul najkrajšej ženy Slovenska.

slovakia

left justify in out

O finálovej dvanástke rozhodla počas nedávneho sústredenia riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová spolu so svojím tímom.

 

Na sústredení, ktoré sa konalo v jednom z bratislavských hotelov, sa zúčastnilo dvadsať semifinalistiek. Tie absolvovali kamerové skúšky aj hodiny tanca, ktoré rozhodli o tom, či sa dostali do užšieho výberu alebo nie. "Priznám sa, že za niektorými z vypadnutej osmičky mi je ľúto, pretože mi prirástli k srdcu. Na druhej strane - nespĺňali niektoré z požiadaviek, napríklad v rámci chôdze. Pri výbere dvanástky rozhodovali síce už len detaily, ale práve tie sú dôležité," vyjadrila sa pre portál Topky.sk Lakatošová. 

 

Miss Československo 1993 tiež uviedla, že každá z adeptiek na titul Miss Universe Slovenskej republiky 2015 má v sebe niečo výnimočné. "Nie je tam samostatný výrazný typ, ako bola napríklad minulý rok Silvia Prochádzková, ktorá zažiarila už na prvom sústredení," uviedla. Finále sedemnásteho ročníka súťaže Miss Universe sa uskutoční 6. marca. Kým sa dievčatá predstavia v priamom prenose finálového večera, čaká ich náročná príprava. 

 


Zoznam finalistiek 17. ročníka Miss Universe Slovenskej republiky: 
Kristína Jančeková 
Anita Polgáriová 
Veronika Šebáková 
Denisa Vyšňovská 
Petra Poláková 
Saskia Januščáková 
Martina Danková 
Andrea Behúnová 
Katarína Bezecná 
Dominika Zemanová 
Zdenka Pavlíková 
Beatrica Závodníková 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies