Policajti museli z osady evakuovať približne tisíc ľudí

NETKY.SK • 17 Marec 2021, 11:38 • 2 min
Policajti museli z osady evakuovať približne tisíc ľudí

V okrese Sabinov museli policajti evakuovať stovky ľudí z osady z dôvodu, pretože v nej niekto nahlásil bombu.

slovakia

left justify in out

Neznámy muž na tiesňovej linke 158 nahlásil, že v osade v Lipanoch exploduje bomba, informuje prešovská krajská polícia skrz sociálne siete. Na základe tohto oznámenia polícia ihneď prijala potrebné bezpečnostné opatrenia a evakuovala približne tisíc obyvateľov časti ulice Za traťou. Policajti za účasti pyrotechnikov a psov vykonali prehliadku, žiadnu bombu ani výbušný systém nenašli,“ uviedla polícia.


Prešovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za prečin šírenia poplašnej správy. Páchateľovi za spáchanie tohto skutku hrozí trest odňatia slobody na jeden rok až päť rokov.

 

OPÄŤ NAHLÁSENÁ BOMBA V OSADE V LIPANOCH Približne 1 000 obyvateľov Lipian muselo byť v utorok v noci evakuovaných kvôli...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Prešovský kraj Streda 17. marca 2021



Nahlásenie bomby v osade polícia riešila aj koncom februára, ešte v ten deň zadržala aj podozrivého z nahlásenia bomby. Išlo o 24-ročného obyvateľa osady. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies