Miro Jaroš zverejnil klip k piesni Biela zástava

NETKY.SK • 21 Október 2015, 14:47 • 2 min
Miro Jaroš zverejnil klip k piesni Biela zástava

BRATISLAVA - Slovenský spevák Miro Jaroš zverejnil videoklip k piesni Biela zástava.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný interpret prezentuje v novinke skladbu v člne. Okrem neho si v klipe zahrali aj Dušan Kajaba a začínajúca modelka Darlene, ktorí stvárnili zaľúbený pár. "Je to tak trochu smutná láska, ktorej svet nepraje. Majú sa radi, ale necítia sa dostatočne silní na to, aby bojovali proti celému svetu. Klip končí otvorene, pre niekoho tragicky, pre niekoho s nádejou. Je to otvorené, nehráme sa zbytočne na tragédiu, chceli sme, aby si každý podľa svojho pocitu príbeh dokončil," uviedol Jaroš. Klip nakrútil Roman Reissmuller.

 

Biela zástava pochádza z albumu #5, ktorý spevák vydal vlani. Skladbu napísal spolu s Marekom Dankom. "Je to pesnička o lepšom svete. Takom, v ktorom by sme všetci chceli žiť, no nikto z nás však nie je schopný zmeniť ho, pretože máme pocit, že to nejde. Inšpiroval ma Michael Jackson, ktorý kedysi spieval, 'Začni u seba'. A to stále platí," vyjadril sa interpret.

 

 

Miro Jaroš pochádza zo Žiliny. V roku 2004 sa prihlásil do súťaže Slovensko hľadá SuperStar, kde skončil na šiestom mieste. Na konte má štúdiovky Exoterika (2005), Tlaková níž (2008), Tráva musí rásť (2010), spomínanú #5 a výberovku Všetko najlepšie (2012). Jaroš je tiež autorom kníh pre deti, ku ktorým zverejnil aj piesne s videoklipmi. Sú nimi Čisté rúčky (2013), Čarovné slovíčka (2014), Pri stole (2014) a Na ceste (2014). Vlani vydal nahrávku Pesničky pre (ne)poslušné deti, v súčasnosti pripravuje DVD pre (ne)poslušné deti, ktoré plánuje vydať v novembri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies