Minulý týždeň zahynuli pod kolesami vlakov štyria ľudia

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 14:28 • 2 min
Minulý týždeň zahynuli pod kolesami vlakov štyria ľudia

BRATISLAVA - Minulý týždeň vlaky zrazili piatich ľudí, z toho štyria zomreli. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavliková.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej uviedla, tragický prípad sa stal v stredu 13. mája na trati Bratislava-Vajnory – Bratislava hlavná stanica, kde osobný vlak zrazil a usmrtil malého chlapčeka. Ďalší prípad sa stal na trati Rusovce – Bratislava Petržalka, vlak zrazil muža, ktorý išiel po trati. Rýchlik zrazil aj muža, ktorý kľačal na železničnom priecestí na trati Veľké Kozmálovce – Kozárovce. Posledná tragédia sa stala na trati Veľký Horeš – Pribeník, kde osobný vlak zrazil muža, išlo pravdepodobne o samovraždu. Na trati Šarišské Lúky – Kapušany pri Prešove vlak zachytil muža, ktorý však nehodu prežil, s amputovanou nohou nad členkom skončil v nemocnici. 

 

Nebezpečne vyzerala aj zrážka osobného vlaku s autom na trati Bytčica – Žilina, nikto sa našťastie nezranil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies